≡ Menu

Nätbingo

Bingo på nätet, nätbingo, internetbingo eller bingo online – kärt barn har många namn! Bingo är ett spel som i alla tider har fascinerat människor i alla åldrar i stort antal. Tjusningen med bingo är förmodligen att möjligheterna till de riktigt stora vinsterna bara ligger runt hörnet. Numera lockar möjligheten med nätbingo alltfler att spela bingo. Det fina med nätbingo är att det i många fall ger spelaren möjlighet att spela bingo gratis på internet.

Nätbingo vs. ”vanlig” bingo

Nätbingo fungerar på exakt samma sätt som bingo i mer traditionell mening. Chansen att vinna hänger ihop med hur många brickor som spelaren har köpt samt hur många brickor som totalt sett är med i spelet samtidigt. En mycket trevlig sak med nätbingo – bortsett från möjligheterna att vinna pengar och andra priser – är att man som spelare kan chatta med andra spelare samtidigt som själva bingospelet pågår. Själva anledningen till att chatten finns till är för att skapa en känsla av gemenskap och samspel mellan alla som spelar nätbingo. Chatten är alltså ett mycket utmärkt sätt att lära känna andra spännande personer. På så sätt kan det här med nätbingo fungera som en slags vänförmedlare. Passa på att skapa nya vänner när du spelar nätbingo.

Prova på nätbingo

Vill du prova på att spela nätbingo? Här på Spela Bingo väljer vi ut och recenserar de bästa svenska bingosidorna som erbjuder nätbingo. Ett aktuellt erbjudande hittar du här nedan:

400% bonus och 100 free spins
Sätt in 100 kr - Få 400 kr bonus och 100 free spins (varav 20 direkt - utan insättningskrav) från Sveriges största och populäraste bingosajt!

Hämta dina bonusar här!

Spela nätbingo gratis på internet

Konkurrensen om nätbingospelarna har på senare tid hårdnat ganska rejält bland de företag som ordnar nätbingo. Detta har bland annat resulterat i att många arrangörer lockar med möjligheten att spela nätbingo gratis på internet. Nu ska man dock inte tolka det här med att spela bingo gratis på nätet rent bokstavligt. Gratis nätbingo innebär för det mesta inte att det med nödvändighet är helt gratis utan en eller flera ”hållhakar” av något slag. Spelbolaget som arrangerar spelet vill självklart tjäna pengar på dig som spelare. Därför vill man gärna ha något i utbyte mot att du får spela gratis nätbingo. De två absolut vanligaste bonusarna som är möjliga att koppla till gratis nätbingo är att man erbjuder presumtiva spelare gratis pengar i samband med nyregistrering samt ännu mer pengar i samband med första insättningen. I vissa enstaka fall kan det handla om en kontant bonus på upp emot 500 procent motsvarande den summa man som spelare själv sätter in på sitt nya spelkonto.

Det är enkelt att spela nätbingo

Nätbingo är inte bara ett trevligt sätt att fördriva tiden på. Det är också ett mycket enkelt sätt att spela bingo. Reglerna är lätta att räkna på ena handens fingrar och är till största delen exakt desamma som återfinns i de vanliga bingohallarna på stan. Den enda egentliga skillnaden mot traditionell bingo är att vi nu snackar om elektronisk bingo som styrs av speciellt designade program.

Läs vidare om våra recensioner av svenska bingosidor.

Texten/artikeln är senast uppdaterad: 2015-07-21
Ja tack!

Jag vill få minst 480 kr gratis att spela bingo för utan att sätta in pengar!

Jag har även som prenumerant chansen att vinna biobiljetter!